14 iulie 2010

Ceva...nou.














"Nu rupe firul unei prietenii, caci, chiar daca il legi din nou, nodul ramane." – Octavian Paler


Prietenia...ce este prietenia? Ceva frumos,ceva minunat,un joc din care nu mai poti iesii fara rani grave.Prietenia,pot spune ca este ireala,deoarece nu stii cand se termina,nu stii cat dureaza,nu stii daca este adevarata,nu prea stii nimic...poate doar sentimentele tale pentru acea/acel prieten/a,acea prietenie.
Prietenia cred ca este cel mai frumos lucru care ti se putea intampla vreodata.Trebuie so simti ca sa poti fi un prieten adevarat.
Un adevarat prieten este acea persoana care te accepta asa cum esti si te pretuieste fara sa aiba pretentia de a obtine beneficii din partea ta. Un prieten adevarat se bucura alaturi de tine atunci cand ai succes si nu te critica atunci cand gresesti.
In functie de personalitatea noastra reusim mai usor sau mai greu sa ne facem prieteni. Unele persoane pot fi inconjurate de zeci de prieteni, iar altele pot avea doar trei, patru persoane care-i sunt mereu aproape
Din punctul meu de vedere...prietenii se numara pe degete.
Acum mai trebuie sa stii ca unele prietenii dureaza o viata, altele doar o perioada scurta de timp. O sa pierzi si o sa castigi prieteni de-a lungul vietii, insa nu uita sa-i pretuiesti pe toti la fel de mult. Intotdeauna vei avea nevoie sa-ti fie cineva alaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu