15 ianuarie 2011

urat.


Cat de nasol poate fi sentimentul acela de a stii ca persoana la care tii cel mai mult si la care speri in fiecare zi cate putin...ca pur si simplu nici macar nu mai vrea sa ti auda vocea,persoana in care tu aveai cea mai mare incredere este atat de indiferenta in cat venele ti se incalzesc de durere. Este atat de intunecat gandul acela de despartire....a trecut peste atatea despartiri in cat ar mai putea trece peste una sau peste o pauza in care gandul ei este numai la ziua aceea in care totul va revenii la normal...da cum spuneam poate trece peste inca o despartire doar ca nu vrea.Pur si simplu nu vrea.
Gandul...ei?lui? gandul ei este la el,gandul lui este la...
Arde pe dinauntru,doar sentimentul pe care il are cand se gandeste la el..si ea,care ea? da ea....probabil este o ea...o face sa para mai slaba de cat poate fi...se simte atat de molesita cand gandul ei fuge spre tine si apare o ea straina.
Probabil gandul este doar o iluzie,probabil ca acum nu se gandeste la nimic doar i se pare.
Uneori nu mai gasesti scapare cand se aduna chestii care te marcheaza...pur si simplu incerci sa fugi,sa te asunzi doar ca o iei pe un drum aiurea,ii tragi si pe cei la care ti dupa tine.
Se simte atat de departe de tot...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu