26 decembrie 2009

Jealousy.

Stay With Me.
Muhahahaha...ce urat este sa simti gelozia...este ca si cum ai pierde aceea persoana...se indeparteaza tot mai mult...pana cand dispare.Si culmea se indeparteaza incet incet...crezand ca nu iti va face rau...dar te doare,si trebuie sa opresti asta cumva.
Gelozia este un sentiment atat de ravasitor pentru persoana care l traieste si are cauze atat de diverse, adanci si complexe, incat este aproape imposibil de tratat....gen...este cel mai greu de suportat,sa fi gelos...parca doare cel mai tare.
Gelozia este o traire afectiva,provocand o teama in acea persoana... de a pierde ceea ce poseda, dragoste sau putere, dar si o atentie exagertata fata de un posibil rival sau situatie de rivalitate. In dragoste, asa cum stie toata lumea, gelozia este acel sentiment care ne cuprinde atunci cand simtim ca persoana iubita prefera pe altcineva sau chiar pierdem persoana iubita in favoarea altcuiva, sentiment ce este adesea insotit de durere, manie sau rusine.
In acest caz...posibil sa existe motive reale sau imaginare.GEN...daca gelozia este imaginara, ea indica o tulburare de personalitate, adesea datorata unui complex de inferioritate.
Gelozia strica multe...
Cand gelozia se bazeaza pe argumente clare, fapte reale....persoana inselata are posibilitatea de a alege: sa ramana o victima plangacioasa si cicalitoare, sau sa si asume cu maturitate ca in viata o poti lua oricand de la capat intr-o alta relatie...din pacate aici gresim cel mai mult,aici nu stim sa alegem corect[:)]
Mereu...se va gasi intr o relatie,ceva de genul...din care s fi gelos.Mereu vom fi gelosi...iniferent de persoana sau situatie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu